Hirdetés

repa.lap.hu / Sárgarépa

Sárgarépa

A gyökérgubacs fonálféreg hívatlan vendégként a növények gyökerébe költözik. Csak annyit veszünk észre, hogy növényeink nem fejlődnek megfelelő ütemben, majd elpusztulnak. Hogyan előzzük meg a kártevő felszaporodását? A gyökérgubacs fonálférgekkel (Meloidogyne spp.) fertőzött zöldségfélék gyökerein néhány mm-es méretű daganatokat találunk: a növények növekedése lelassul, nagy melegben a fertőzött

Sárgarépa ételek részletes receptjei

Sárgarépa tápanyagai

Receptek egy fiatal bölcsész elmesélésében. Egyszerű főzelékektől a több órás előkészületeket igénylő tortákig talál előételeket, leveseket, mindent, mi szemnek, szájnak ingere lehet. Érthető leírások, élvezetes körítéssel, humorral és valós tapasztalatokkal. Látogasson el az oldalra és válogasson kedvére a hetente többször is frissülő, bővülő kínálatból, és merítse innen az esti vacsora ötletét!

Kaldeneker György médiaszakács weboldala: receptek, fotók, ötletek

Mióta feleség vagyok, befőzők, elteszek télire. Ez az elfoglaltság jó pár éve a hobbimmá vált. Nagymamám és Anyósom receptjeit használom. Bár városban, panelban nőttem fel, a szüleimnek mindig volt kiskertje, (volt, hogy három is), és már 10 éve, hogy kertes házban élünk. A déligyümölcsön kívül szinte minden zöldséget és gyümölcsöt megtermelünk.

Répatorta recept fotókkal

Ízletes receptgyűtemény.

Változatos és egyre bővülő sárgarépás recept lista képekkel.

www.sargarepa.hu

: A Magro.hu online mezőgazdasági piactéren nagy tételben lehet adni és venni zöldséget-gyümölcsöt, pl. almát, répát, sárgarápát, diót, fokhagymát, vöröshagymát, sütőtököt stb. A piacteret havonta kb. 50.000 gazda látogatja, akik így össze tudják hasonlítani az árakat, és versenyeztetni terményeikkel a kereskedőket.

Meghatározás:

A répafélék igen fontos zöldségnövényeink. Vitaminforrások, ízesítők, nyersen vagy főzve egyaránt fogyaszthatók.

A répafélék igen fontos zöldségnövényeink. Vitaminforrások, ízesítők, nyersen vagy főzve egyaránt fogyaszthatók.

Szponzorált hirdetések

Hírlevél

Ön azt választotta, hogy az alábbi linkhez hibajelzést küld a lap.hu oldal szerkesztőjének. Kérjük, írja meg a szerkesztőnek a megjegyzés mezőbe, hogy miért találja a lenti linket hibásnak, illetve adja meg e-mail címét, hogy az észrevételére reagálhassunk!

Hibás link:
Hibás URL:
Hibás link doboza: Sárgarépa
Név:
 
E-mail cím:
 
Megjegyzés:
Biztonsági kód:
 
Mégsem  Elküldés